Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin şiddetli iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince hassas davranıyoruz.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez tasarruf alanından fayda edinmek amacı ile yapılan, en zait 100 isim kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta eş skorsına bentlı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + cenah seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya sahih ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın üstı rabıta yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetçi şeşna allıkınması kolaylaşır ve elan ziyade dokunca vermesi önlenir.

Montaj: Yangın bapsı, doğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri tembihyor ve şık fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri Yangın Merdiveni Kapısı olabileceğini belirtiyor.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte yek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın Bapsı seçerken ilgi edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak evgin çıkış bapsı adına yapı mevki aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakarak derunbünyesı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı daha buna bağlamlı olarak daha adi olmaktadır.

Report this wiki page