En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çbedel yapı içerisinde mevcut insanoğluın ve gayrı işlekların yangın veya rastgele bir ivedili kalıp sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin dokumalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme sahip, binalması ıztırari, bünyeların vazgeçilemez unsurları arasında bucak almaktadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık mimariyor. Bir bile ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yasa ve yönetmeliklere için planlı yangınla savaş adımlarının kâffesina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına tüm projelendirme konulemlerinizi birey ve emtia kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü anında kapının çabucak açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kapanma Mekanizması: Yangın kapkaloriın kendiliğinden olarak kapanabilen bir mekanizmaya ehil olması gerekir. Bu oluş, kapının yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını esenlar. Kapanma mekanizması, kapının eminğini ve etkinliğini artırır.

Yangın simultane kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla selim orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması midein kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Yangın Çıkış Kapısı Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet midein tercih edilir.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çdüzenışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları çoklukla otomatik olarak kapanan ve ürkü pası üzere acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan şiddetli mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Report this wiki page